帮酷LOGO

Part II Vocabulary and Structure (20 minutes)

Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

21. The fifth generation computers, with artificial intelligence, ________ and perfected now.

A) developed

B) have developed

C) are being developed

D) will have been developedC

22. This ticket ________ you to a free meal in our new restaurant.

A) gives

B) grants

C) entitles

D) creditsC

23. You ________ her in her office last Friday; she's been out of town for two weeks.

A) needn't have seen

B) must have seen

C) might have seen

D) can't have seenD

24. That was so serious a matter that I had no choice but ________ the police.

A) called in

B) calling in

C) call in

D) to call inD

25. She was so ________ in her job that she didn't hear anybody knocking at the door.

A) attracted

B) absorbed

C) drawn

D) concentratedB

26. ________ as it was at such a time, his work attracted much attention.

A) Being published

B) Published

C) Publishing

D) To be publishedB

27. At first, the speaker was referring to the problem of pollution in the country, but halfway in her speech, she suddenly ________ to another subject.

A) committed

B) switched

C) favoured

D) transmittedB

28. It is politely requested by the hotel management that radios ________ after 11 o'clock at night.

A) were not played

B) not to play

C) not be played

D) did not playC

29. Although I like the appearance of the house, what really made me decide to buy it was the beautiful ________ through the window.

A) vision

B) look

C) picture

D) viewD

30. Cancer is second only ________ heart disease as a cause of death.

A) of

B) to

C) with

D) fromB

31. Despite the wonderful acting and well-developed plot the ________ movie could not hold our attention.

A) three-hours

B) three-hour

C) three-hours'

D) three-hour'sB

32. The manager needs an assistant that he can ________ to take care of problems in his absence.

A) count on

B) count in

C) count up

D) count outA

33. The organization had broken no rules, but ________ had it acted responsibly.

A) neither

B) so

C) either

D) bothA

34. We gave out a cheer when the red roof of the cottage came ________ view.

A) from

B) in

C) before

D) intoD

35. They took ________ measures to prevent poisonous gases from escaping.

A) fruitful

B) beneficial

C) valid

D) effectiveD

36. Doing your homework is a sure way to improve your test scores, and this is especially true ________ it comes to classroom tests.

A) when

B) since

C) before

D) afterA

37. Careful surveys have indicated that as many as 50 percent of patients do not take drugs ________ directed.

A) like

B) so

C) which

D) asD

38. In developing countries people are ________ into overcrowded cities in great numbers.

A) breaking

B) filling

C) pouring

D) hurryingC

39. It's reported that by the end of this month the output of cement in the factory ________ by about 10%.

A) will have risen

B) has risen

C) will be rising

D) has been risingA

40. If I had remembered ________ the window, the thief would not have got in.

A) to close

B) closing

C) to have closed

D) having closedA

41. There are other problems which I don't propose to ________ at the moment.

A) go into

B) go around

C) go for

D) go upA

42. Don't get your schedule ________; stay with us in this class.

A) to change

B) changing

C) changed

D) changeC

43. It is quite necessary for a qualified teacher to have good manners and ________ knowledge.

A) extensive

B) expansive

C) intensive

D) expensiveA

44. Jean doesn't want to work right away because she thinks that if she ________ a job she probably wouldn't be able to see her friends very often.

A) has to get

B) were to get

C) had got

D) could have gotB

45. I felt somewhat disappointed and was about to leave, ________ something occurred which attracted my attention.

A) unless

B) until

C) when

D) whileC

46. A love marriage, however, does not necessarily ________ much sharing of interests and responsibilities.

A) take over

B) result in

C) hold on

D) keep toB

47. The ability to store knowledge makes computers different form every other machine ________ invented.

A) ever

B) thus

C) yet

D) asA

48. I'm not sure whether I can gain any profit from the investment, so I can't make a(n) ________ promise to help you.

A) exact

B) defined

C) definite

D) sureC

49. I have kept that portrait ________ I can see it every day, as it always reminds me of my university days in London.

A) which

B) where

C) whether

D) whenB

50. The sports meet, originally due to be held last Friday, was finally ________ because of the bad weather.

A) set off

B) broken off

C) worn off

D) called offD

答案:

51. A

52. B

53. D

54. B

55. C

56. A

57. B

58. C

59. D

60. A

61. D

62. C

63. C

64. B

65. A

66. D

67. B

68. C

69. D

70. A



上传人:

分享于 2011-07-09 03:01:00

浏览:378  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3