帮酷LOGO

Part IV Close (15 minutes)

One of the most interesting of all studies is the study of words and word origins. Each language is __71__ of several earlier languages and the words of a language can sometimes be traced __72__ through two or three different languages to their __73__ Again a word from one language may pass into other languages and __74__ a new meaning. The word "etiquette," which is __75__ French origin and originally Meant a label (标志), __76__ a sign, passed into Spanish and kept its original meaning. So in Spanish the word "etiquette" today is used to __77__ the smalltags (标签) which a store __78__ to a suit, a dress or a bottle. The word "etiquette" in French, __79__, gradually developed a different meaning. It __80__ became the custom to write directions on small cards, or "etiquette", as to how visitors should dress themselves and __81__ during an important ceremony at the royal court. __82__ the word "etiquette" began to indicate a system of correct manners for people to follow. __83__ this meaning, the word passed into English.

Consider the word "breakfast". "To fast" is to go for some period of time without __84__. Thus in the morning after many hours __85__ the night without food, one __86__ one's fast.

Consider the everyday English __87__ "Good-bye". Many many years ago, people would say to each __88__ on parting "God be with you." As this was __89__ over and over millions of times, it gradually became __90__ to "Good-bye".

71. A) collected

B) made

C) composed

D) containedA

72. A) to

B) on

C) in

D) backA

73. A) ends

B) backgrounds

C) bases

D) originsC

74. A) pick

B) develop

C) change

D) chooseC

75. A) of

B) with

C) on

D) byA

76. A) with

B) and

C) or

D) forB

77. A) show

B) design

C) hold

D) indicateC

78. A) lays

B) attaches

C) binds

D) givesD

79. A) however

B) moreover

C) therefore

D) furthermoreD

80. A) late

B) lately

C) later

D) latestA

81. A) respond

B) prepare

C) act

D) followB

82. A) Thus

B) Also

C) Yet

D) NeverthelessA

83. A) After

B) With

C) Of

D) ForC

84. A) sleeping

B) working

C) eating

D) talkingB

85. A) for

B) during

C) at

D) onD

86. A) breaks

B) continues

C) remembers

D) forgetsB

87. A) statement

B) expression

C) proverb

D) conversationB

88. A) other

B) person

C) one

D) memberD

89. A) reproduced

B) revised

C) reviewed

D) repeatedA

90. A) combined

B) accepted

C) reformed

D) shortenedC

答案:

71. D

72. A

73. C

74. C

75. A

76. B

77. C

78. D

79. D

80. A

81. B

82. A

83. C

84. B

85. D

86. B

87. B

88. D

89. A

90. C



上传人:

分享于 2011-07-09 02:01:00

浏览:339  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3