帮酷LOGO

Part I Listening Comprehension (20 minutes)

Section A

1. A) The man should stay a little longer.

B) The man should leave at once.

C) The man will miss the train.

D) The man must try to catch the last train.B

2. A) Walking.

B) Boating.

C) Shopping.

D) Driving.C

3. A) Twenty minutes.

B) Twenty-five minutes.

C) Fifty minutes.

D) Fifty-five minutes.C

4. A) Go and buy a new dress.

B) Try to get some tickets.

C) Go and see a performance.

D) Do some sewing at home.A

5. A) Do the work for the woman.

B) Take care of the woman.

C) Work together with the woman.

D) Drive the woman home.B

6. A) The man is showing the woman round the city.

B) The woman is asking the way.

C) The man is a stranger to the city.

D) The two persons are talking about sending letters.

D

7. A) Buying a car costs too much.

B) Driving lessons are too expensive.

C) Taking the bus is more convenient.

D) Driving is too dangerous.C

8. A) By twelve o'clock.

B) By three o'clock.

C) By nine o' clock.

D) By two o'clock.D

9. A) She is going to see her uncle there.

B) She has a relative who once lived there.

C) She will visit the city soon.

D) She used to have an apartment there.A

10. A) 7:30

B) 8:00

C) 8:30

D) 7:00D

Section B

Passage One

Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

11. A) In green forests.

B) In the North Pole region.

C) In the Pacific Ocean.

D) In dry deserts.D

12. A) Snakes like warmth.

B) Snakes like to stay in the sun.

C) Snakes are used to extra-hot weather.

D) Snakes are good swimmers.B

13. A) They are unintelligent.

B) They are not very intelligent.

C) They are fairly intelligent.

D) They are very intelligent.D

Passage Two

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

14. A) He was talking to a policeman.

B) He was making a phone call.

C) He was watching a film.

D) He was shopping.A

15. A) Her beautiful figure.

B) Her unusual height.

C) Her attractive manners.

D) Her fashionable handbag.A

16. A) He was arrested by the police.

B) He was only making a joke.

C) He had taken the woman's bag by mistake.

D) He was acting in a film.B

Passage Three

Questions 18 to 20 are based on the passage you have just heard.

17. A) 6 million dollars.

B) 25 million dollars.

C) 70 million dollars.

D) 400 million dollars.B

18. A) An engine room.

B) A big kitchen.

C) A high building.

D) A great theatre.C

19. A) More than 200.

B) More than 300.

C) More than 400.

D) More than 600.C

20. A) The giant jet will be forced to land.

B) The giant jet will crash.

C) The mechanical pilots will do the job.

D) The engines of the giant jet will stop working.A

答案:

1. B

2. C

3. C

4. A

5. B

6. D

7. C

8. D

9. A

10. D

11. D

12. B

13. D

14. A

15. A

16. B

17. B

18. C

19. C

20. A



上传人:

分享于 2011-07-09 03:01:00

浏览:348  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3