帮酷LOGO

Part IV Cloze (15 minutes)

Customs officers at a London airport yesterday found 500,000 pounds worth of drugs which were being smuggled (走私) into Britain in boxes marked "Urgent Medical Supplies." The __71__ might have suspected for some time __72__ drugs were being brought into the country in this way. The __73__ is believed to be the work of a __74__ international group. Four men were arrested at __75__ airport and help for questioning, __76__ it is unlikely that they are the organizers. In __77__ they declared that they were __78__ of what the boxes contained and __79__ acted in good faith in bringing __80__ into Britain. This is the third time __81__ six months that attempts have been made to smuggle __82__ goods through Customs by declaring them to __83__ medical supplies. They are frequently __84__ in special containers and a __85__ is given that they may be __86__ if they are not handled with care. "__87__ are determined to put a __88__ to this practice," said one of the Customs officers today. "__89__ is no way these people are going to get away __90__ this any longer. We have the full co-operation of the international police who are as anxious as we are to track down the main source of supply."

71. A) authorities

B) commanders

C) leaders

D) directorsA

72. A) what

B) that

C) although

D) whenB

73. A) operation

B) behavior

C) movement

D) developmentA

74. A) well-constructed

B) well-designed

C) well-composed

D) well-organizedD

75. A) an

B) some

C) the

D) oneC

76. A) but

B) so

C) because

D) asA

77. A) turn

B) return

C) case

D) factD

78. A) unconscious

B) unaware

C) unfamiliar

D) unknownB

79. A) were

B) had

C) have

D) beingB

80. A) all

B) it

C) them

D) suchC

81. A) of

B) for

C) by

D) inD

82. A) immoral

B) criminal

C) illegal

D) irregularC

83. A) get

B) be

C) become

D) sellB

84. A) parked

B) picked

C) passed

D) packedD

85. A) warning

B) note

C) symbol

D) signatureA

86. A) harmed

B) injured

C) damaged

D) hurtC

87. A) Some

B) We

C) They

D) ThoseB

88. A) stop

B) hold

C) stay

D) stepA

89. A) It

B) This

C) There

D) ThatC

90. A) off

B) in

C) for

D) withD

答案:

71. A

72. B

73. A

74. D

75. C

76. A

77. D

78. B

79. B

80. C

81. D

82. C

83. B

84. D

85. A

86. C

87. B

88. A

89. C

90. D



上传人:

分享于 2011-07-09 02:01:00

浏览:313  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3