帮酷LOGO

Part III vocabulary and Structure (20 minutes)

41. Jean did not have time to go to the concert last night because she was busy ________ for her examination.

A) to prepare

B) to be prepared

C) preparing

D) being preparedC

42. Five minutes earlier, ________ we could have caught the last train.

A) and

B) but

C) or

D) an orderA

43. I cannot give you ________ for the type of car you sell because there is no demand for it in the market.

A) an expense

B) a charge

C) a purchase

D) an orderD

44. After ________ for the job, you will be required to take a language test.

A) being interviewed

B) interviewed

C) interviewing

D) having interviewedA

45. By the end of this month, we surely ________ a satisfactory solution to the problem.

A) have found

B) will be finding

C) will have found

D) are findingC

46. Mr. Wilson said that he did not want to ________ any further responsibilities.

A) take on

B) get on

C) put up

D) look upA

47. Having no money but ________ to know, he simply said he would go without dinner.

A) not to want anyone

B) not wanting anyone

C) wanted no one

D) to want no oneB

48. We desire that the tour leader ________ us immediately of any change in plans.

A) inform

B) informs

C) informed

D) has informedA

49. Not ________, the process of choosing names varies widely from culture to culture.

A) obviously

B) surprisingly

C) particularly

D) normallyB

50. A man escaped from the prison last night. It was a long time ________ the guards discovered what had happened.

A) before

B) until

C) since

D) whenA

51. In the experiment we kept a watchful eye ________ the developments and recorded every detail.

A) in

B) at

C) for

D) onD

52. There's little chance that mankind would ________ a nuclear war.

A) retain

B) endure

C) maintain

D) surviveD

53. Nuclear science be developed to benefit the people ________ harm them.

A) more than

B) other than

C) rather than

D) better thanC

54. They usually have less money at the end of the month than ________ at the beginning.

A) which is

B) which was

C) they have

D) it isC

55. In the course of a day students do far more than just ________ classes.

A) attend

B) attended

C) to attend

D) attendingA

56. The French pianist who had been praised very highly ________ to be a great disappointment.

A) turned up

B) turned in

C) turned out

D) turned downC

57. Many difficulties have ________ as a result of the change over to a new type of fuel.

A) risen

B) arisen

C) raised

D) arrivedB

58. He made such a ________ contribution to the university that they are naming one of the new buildings after him.

A) genuine

B) minimum

C) modest

D) generousD

59. Helen was much kinder to her youngest child than she was to the others, of course, made the others jealous.

A) who

B) that

C) what

D) whichD

60. In the advanced course students must take performance tests at monthly ________.

A) gaps

B) intervals

C) length

D) distanceB

61. Mr. Johnson preferred ________ heavier work to do.

A) to be given

B) to be giving

C) to have given

D) having givenA

62. I remember ________ to help us if we ever got into trouble.

A) once offering

B) him once offering

C) him to offer

D) to offer himB

63. We regret to inform you that the materials you ordered are ________.

A) out of work

B) out of stock

C) out of reach

D) out of practiceB

64. Our company decided to ________ the contract because a number of the conditions in it had not been met.

A) destroy

B) resist

C) assume

D) cancelD

65. She is ________ a musician than her brother.

A) much of

B) much as

C) more of

D) more asA

66. Having been found guilty, the man was given a severe ________ by the judge.

A) service

B) sentence

C) crime

D) crisisB

67. ________ is known to the world, Mark Twain is great American writer.

A) That

B) Which

C) As

D) ItC

68. The residents, ________ had been damaged by the flood, were given help by the Red Cross.

A) all their homes

B) all whose homes

C) all of whose homes

D) all of their homesC

69. You can't afford to let the situation get worse. You must take ________ to put it right.

A) decisions

B) directions

C) sides

D) stepsD

70. Look at the terrible situation I am in! If only I ________ your advice.

A) follow

B) had followed

C) would follow

D) have followedB

答案:

41. C

42. A

43. D

44. A

45. C

46. A

47. B

48. A

49. B

50. A

51. D

52. D

53. C

54. C

55. A

56. C

57. B

58. D

59. D

60. B

61. A

62. B

63. B

64. D

65. A

66. B

67. C

68. C

69. D

70. B



上传人:

分享于 2011-07-09 03:01:00

浏览:362  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3