帮酷LOGO

Part III Vocabulary and Structure (20 minutes)

41. Language has always been-as the phrase goes-the mirror to society. English is no ________.

A) explanation

B) excuse

C) exception

D) expectationD

42. An investigation was made into the accident, ________ fifty people were killed.

A) for that

B) where

C) when

D) in whichA

43. Some confusion has ________ about who can join the association.

A) arisen

B) lifted

C) raised

D) retainedD

44. It was unwise of him to ________ the unreliable data in his speech.

A) add to

B) refer to

C) keep to

D) point toA

45. The money will be used to keep a space vehicle on the moon busy ________ back to the earth photographs and other information about the surface of the moon.

A) to send

B) being sent

C) to be sent

D) sendingB

46. The ceremony was not for the ________ of the dead, but for the comfort of the living.

A) purpose

B) sake

C) respect

D) impressionC

47. Even if I had known her address, I ________ time to write to her.

A) can not have had

B) will not have had

C) must not have had

D) might not have hadC

48. It suddenly occurred to Anne that money couldn't ________ all that Bob had suffered in the past five years.

A) make up for

B) make out

C) live up to

D) live throughC

49. I think the Red Team will win the final game; it's ________ that they will.

A) almost surely

B) rather possibly

C) very likely

D) quite certainlyB

50. Television was not invented by any one person. ________ into being overnight.

A) Nor has it sprung

B) Nor does it spring

C) Nor did it spring

D) Nor can it springA

51. She accused the man ________ breaking into her house.

A) of

B) for

C) at

D) withC

52. He often stopped at the sound of his own steps and was afraid to look ________ shoulder.

A) over

B) back

C) round

D) beyondC

53. Go straight into the cave and find out what's in there, ________?

A) don't you

B) do you

C) will you

D) can youB

54. The persons that have the greatest influence ________ children are their teachers.

A) in

B) on

C) for

D) toD

55. Cambridge has announced plans to establish a business school ________ the master's degree in business administration.

A) representing

B) presenting

C) offering

D) supplyingB

56. Many Europeans ________ the continent of Africa in the 19th century.

A) exploded

B) explored

C) exposed

D) expandedD

57. The police are ________ the records of all those involved in the crime.

A) looking into

B) looking after

C) looking out

D) looking onC

58. Building that railway was very difficult and involved ________ ten tunnels.

A) dig

B) having dug

C) to have dug

D) diggingB

59. ________ with the picture. Mary tore it to pieces.

A) Dissatisfying thoroughly

B) Being thoroughly dissatisfied

C) To dissatisfy thoroughly

D) To be thoroughly dissatisfiedC

60. ________ you are familiar with the author's ideas, try reading all the sections as quickly as you possibly can.

A) As long as

B) Ever since

C) So that

D) Now thatA

61. ________ its hot sun and beautiful beaches. Hawaii is a fine place to live in or to visit.

A) As

B) With

C) From

D) ForD

62. Bob's leg got hurt ________ the Purple Mountains.

A) while he is climbing up

B) while we were climbing up

C) while we climbed up

D) while he climbed upD

63. There are certain ________ when you must interrupt people who are in the middle of doing something.

A) conditions

B) situations

C) occasions

D) environmentsA

64. The time is not far away ________ modern communications will become widespread in China's vast countryside.

A) when

B) as

C) until

D) beforeB

65. It was proposed that the matter ________ discussed at the next meeting.

A) will be

B) has

C) be

D) would beD

66. He didn't go to the party, but he does wish he ________ there.

A) would be

B) has been

C) would have been

D) had beenA

67. Pick me up at 8 o'clock. I ________ my bath by then.

A) may have

B) will be having

C) can have had

D) will have hadA

68. She was so angry that she felt like ________ something at him.

A) to throw

B) to have thrown

C) throwing

D) having thrownB

69. You should hire a more ________ manager than the one you currently have.

A) sufficient

B) effective

C) respective

D) efficientC

70. Pupils who pass the test will be ________ to the next grade.

A) promoted

B) proceeded

C) progressed

D) proposedC

答案:

41. D

42. A

43. D

44. A

45. B

46. C

47. C

48. C

49. B

50. A

51. C

52. C

53. B

54. D

55. B

56. D

57. C

58. B

59. C

60. A

61. D

62. D

63. A

64. B

65. D

66. A

67. A

68. B

69. C

70. C



上传人:

分享于 2011-07-09 03:01:00

浏览:385  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3