帮酷LOGO

Part I Listening Comprehension (20 minutes)

Section A

1. A) Librarian and student.

B) Operator and caller.

C) Boss and secretary.

D) Customer and repairman.D

2. A) Look for the key.

B) Repair the car.

C) Fix a shelf.

D) Paint a shelf.C

3. A) To make the woman angry.

B) To please the man's mother.

C) David is the man's good friend.

D) David is good at carrying on conversations.B

4. A) He must meet his teacher.

B) He must attend a class.

C) He must go out with his girlfriend.

D) He must stay at school to finish his homework.A

5. A) He wants to pay.

B) he doesn't want to eat out

C) He wants to eat somewhere else.

D) He doesn't like Japanese food.A

6. A) He didn't work as hard as he was supposed to.

B) He didn't pass the physics exam.

C) He did better in an earlier exam.

D) He found something wrong with the exam.B

7. A) He is attending his sick mother at home.

B) He is on a European tour with his mother.

C) He is at home on sick leave.

D) He is in Europe to see his mother.D

6. A) They don't know how to get to Mike's home.

B) They are discussing when to meet again.

C) They went to the same party some time ago.

D) They will go to Mike's birthday party.C

9. A) Five lessons.

B) Three lessons.

C) Twelve lessons.

D) Fifteen lessons.B

10. A) Find a larger room.

B) Sell the old table.

C) Buy two bookshelves.

D) Rearrange some furniture.D

Section B

Passage One

Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.

11. A) Courses in British history.

B) Language courses.

C) Courses in sports.

D) Teacher training courses.B

12. A) To attract more students.

B) To make the courses suitable for students of all levels.

C) To let the students have a good rest.

D) To make the summer school more like a holiday.D

13. A) Because they all work very hard.

B) Because their teachers are all native speakers of English.

C) Because they learn not only in but also out of class.

D) Because they are all advanced students.C

Passage Two

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

14. A) Because it takes too long to process all the applications.

B) Because its resources are limited.

C) Because it is a library for special purposes.

D) Because there is a shortage of staff.B

15. A) Discard his application from.

B) Forbid him to borrow any items.

C) Cancel his video card.

D) Ask him to apply again.C

16. A) One month.

B) One week.

C) Two weeks.

D) Two months.A

Passage Three

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.

17. A) Chemicals.

B) Vapor.

C) Water.

D) Gas.D

18. A) By passing steam over dry ice.

B) By turning ordinary ice into steam.

C) By heating dry ice.

D) By mixing dry ice with ordinary ice.A

19. A) It takes a longer time to melt.

B) It is lighter to carry.

C) It is cleaner to use than ordinary ice.

D) It is not so cold as ordinary ice.C

20. A) In the 1920's.

B) In the 1930's.

C) In the 1940's.

D) In the 1950's.A

答案:

1. D

2. C

3. B

4. A.

5. A

6. B

7. D

8. C

9. B

10. D

11. B

12. D

13. C

14. B

15. C

16. A

17. D

18. A

19. C

20. A



上传人:

分享于 2011-07-09 03:01:00

浏览:323  赞: 0

Copyright © 2011 HelpLib All rights reserved.   
内容合作 | 联系我们 | 关于我们 | 版权声明  |  如果智培  |  酷兔英语 站点地图
京ICP备05059198号-3